Om mig


Halløjsovs – du har klikket dig herind, da du nok synes jeg lød en smule interessant – det værdsætter jeg. Men du vil gerne vide lidt mere om mig, og nok også hvorfor jeg har den helt store passion for fotografering.

Men overordnet set, er jeg en ung og frisk gut, som stadig er i sine unge år. Jeg har altid været fyldt med høj energi, aldrig været bange for at være udenfor og er skam aldrig bleg for at få en god sludder med enhver. Siden jeg har været helt lille, har jeg nydt at få lov til, at bruge fars kamera (tak for det far), og fået taget nogle billeder til familiefester. Så kom jeg på Klejtrup Musikefterskole, hvor min gode kammerat havde en imponerende og spændende passion for at tage billeder, og lærte fra sig. Jeg blev hug på det, fik lov til at tage fars kamera med, og sådan startede koncertfotograferingerne. Koncerter tager jeg stadig billeder til, da jeg har gode venner inden for branchen. Men senere har fået købt mig mit eget udstyr, og nørdet endnu mere, taget kameraet med hvor end det gav mening – men det var næsten altid med under armen. Nu er jeg så gået mere professionelt til værks, men stadig som et hobbyprojekt. Jeg har en kæmpe passion for at billederne skal være så perfekte som jeg nu end kan lave dem – om det så er betalte billeder eller om jeg har taget billederne helt frivilligt. De skal være perfekte, da det er menneskers minder der er i billederne – billederne er derfor altid meget personlige.

Jeg håber du blev en smule klogere på hvem jeg er, og hvor jeg har fået min passion for fotografering fra – jeg håber vi ses en dag!Gustav Fly med kamera
Gustav Fly i sit naturlige habitat, med sit kamera